Latest Instagrams
maanantai 14. huhtikuuta 2014

Uusi lemppari voide

Huh mikä viikonloppu ja maanantai takana! Tää blogi on kuitenkin sellanen paikka missä voin kirjotella kaikkea ihanaa ja kivaa, joten ei siitä sen enempää. Vaan uudesta lemppari voiteestani! Mää en oo tosi pitkään aikaan testannut mitään uutta naamarasvaa, koska Avonin Solutions rasvat on ollu niin hyviä että ei oo tarvinnu testata muita. Siitä sarjasta löytyy montaa erilaista, mulla on mm. kaunistava (todellakin kaunistaa ;D ), virkistävä ja talveksi tarkoitettu tujumpi rasva. Yves Rocherilla oli vasta synttärit jonka kunniaksi netistä sai eräällä koodilla -30% kaikista tuotteista, lisäksi siellä oli valmiiksi alennettuja tuotteita. Löysin sieltä erään rasvan jota oli kehuttu tosi paljon. Lisäksi mut saa aina kiinnostumaan tuotteesta kun siinä lukee hehku, heleyttävä jne. Mikään ei oo niin kivannäköinen kun hehkuva ja heleä iho!

Päätin siis ottaa tuotteen kokeiluun, se ei maksanut kuin 10e ja siitä lähti vielä koodilla -30% pois!

DSC_0006

Tuote todellakin toimii! Oon löytänyt uuden lemppari voiteen. Naamasta tulee tosi kivannäköinen, joka oikeesti hehkuu. Mää en tänään laittanu tän päälle meikkivoidetta ollenkaan (meikin keventäminen on muuten varma merkki keväästä ;D ), vähän hohdepuuteria ja aurinkopuuteria niin kylläpä naama hehku! 

DSC_0005 

Niin harmi että tästä tuotteesta ei ole yövoidetta, joku ilmeisesti aika samantapainen siellä oli.. Ehkä täytyy käydä katsomassa onko sitä tuolla myymälässä, ei jaksaisi yhtä purkkia tilata.  Tuotteen koostumus on ihana, tykkään myös tästä tuoksusta. Siitä tulee sellanen raikas fiilis! Aika vahva tuoksu kylläkin on, joku olikin antanut siitä vähän negatiivista palautetta tuotteen arvosteluihin. 

Suosittelen siis ehdottomasti testaamaan jos uusi päivävoide on hakusessa! Hinta näyttää vieläkin olevan 10e, mutta alennuskoodit ei taida enää olla käytössä. Tuote löytyy siis täältä.

1 kommentti:

  1. Mä oon aina käyttänyt YR:n rasvoja ja oon todennut ne todella hyviksi. Tuota en kuitenkaan oo vielä testannu =)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe