Latest Instagrams
perjantai 25. huhtikuuta 2014

Lukutoukka

Mää rrrakastan lukea kirjoja, muuta siis kuin tenttikirjoja ;) Mulla on vaan nykyisin niin vähän aikaa lukea, lisäksi oon sellanen lukija että kun jonkun kirjan alotan niin se on pakko sitten ahmia heti loppuun. Multa ei siis onnistu sellanen 20 sivua päivässä -tyylinen lukeminen :D Ehkä senkin takia tuntuu että ei oo aikaa, lukeminen kun sitten vie 70% päivästä.. Mää luen paljon lomilla, varsinkin kesälomareissuilla mulla on laukku täynnä kirjoja ja luen koko ajan esim. rannalla. Meidän viime kesän reissulla Bulgariassa luin varmaan kirjan päivässä, Dubaissa ei ollut niin paljon aikaa kun piti kiertää ostoskeskuksia ;D 

Kävin kirjastossa yhtenä päivänä tällä viikolla ja siellä oli sellanen "lainaa tästä lapsellesi kirjoja" -tyylinen pöytä. Menin sitten huvikseen kattomaan mitä kirjoja siellä on ja kappas, olin lukenut melkein kaikki niistä kirjasarjoista. Neiti Etsivät tietenkin, Goosebumpsit, Bertin päiväkirjat, Seitsemän tassua ja Penny, Sister clubit, jne. jne. Oikeestaan kaikki muut paitsi Viisikot :D Päätinkin siis kirjoitella vähän kirjavinkkejä tulevaan kesään, mää oon jo lainannut kirjoja kesää varten ja pari kirjasarjaa odottaa lukemistaan. Mää luen paljon hömppäkirjoja, mutta nyt päätin sivistää itseeni ja lukea vähän jotain muuta. 

DSC_0002

Oon joskus aikoja sitten lukenut Lauren Condarin kirjoja, mun mielestä tää kirjasarja on aika samanlainen kuin the Hills -sarja. Tää kirjasarja kertookin itseasiassa yhestä naisesta joka osallistuu tosi tv -sarjaan, joten aika samanlainen :) Lauren Conradilta on myös tullut yks toinen kirjasarja jonka aattelin kesälukemiseksi hommata.

DSC_0003

Himoshoppaajia mulla ei itellä oo ku kolme, mutta kaikki ne oon lukenut. Tää mun mielestä tosi hyviä, just sellasia aivot narikkaan -tyyppisiä kirjoja. 

DSC_0004

Tän kirjasarjan löysin ihan sattumalta kun etsin Play.comista itelle lomaluettavaa. Oltiin just lähössä New Yorkiin ja bongasin ton I heart New York kirjan, joka on siis sarjan eka osa. Aattelin sitten ostaa sen ja sen jälkeen oon lukenut sarjan kaikki osat. Sarja kertoo Angelasta joka muuttaa yksin New Yorkiin ja aloittaa elämän alusta. Muissa osissa Angela vierailee milloin työasioissa Hollywoodissa, lomalla Pariisisa jne. Tosi hyvä sarja, mutta ei taida löytyä suomeksi, tai en oo ainakaan törmännyt. 

DSC_0005 1

Tässä taas mun kesälukemiset! Ja mitä siihen itsensä sivistämiseen ( :D ) tulee niin aattelin lukee Jo Nesbøn kirjan, yleensä en mitään jännäreitä lue, mutta vaihtelu virkistää! Voihan se olla että löydän uuden lemppari kirjailijan. Tästä kirjailiasta oon kuullut paljon hyvää, joten otetaan testiin. Eikä yksikään pelastunut - kirjan sain jo joululahjaksi mutta ei oo ollut aikaa lukea, tätä itseassa Teppo suositteli mulle ja onhan toi Agathan kirja jo varmaan klassikko. Tuhat loistavaa aurinkoa menee myös siihen vaihteluun mitä kaipaan. Kolme alinta kirjaa on True bloodeja, oon niistä lukenut vaan eka osan. Sitten tietenkin vähän hömppää ;)


Mutta yks kirjasarja minkä alottamista en malta odottaa on Game of Thrones! En oo kattonut ees Thronesia sarjana, mutta kaikki sitä niin kehuu, joten ajattelin lukee ton kirjasarjan. Tää ekakin kirja on tosi paksu, joten ei ainakaan tuu vaikeuksia keksiä lukemista.  Onko teillä jotain huippuhyviä kirjavinkkejä? Kaikenlaiset vinkit otan mielelläni vastaan, ei siis pelkästään hömppää! ;) 

2 kommenttia:

 1. Mä en jotenkin osaa lukea nykyisin mitään tai ei pysty keskittymään. Siis kirjoihin. Lueskelen kyllä blogeja ja netissä kaikkea, samoin myös lehtiä joskus.

  Lapsena ja nuorena olin kova lukemaan kirjoja ja olis mulla hyllyssä vaikka mitä kirjoja joita pitäisi lukea. Bridget Jonesin kaks ekaa kirjaa luin aikoinaan, mutta kolmatta en ole vielä ehtinyt. En ees oo varma onko sitä käännetty suomeksi.

  Mulla on hyllyssä mm. Sinkkuelämään/Carrieen liittyviä kirjoja ja saman kirjan kirjoittajan Kynsin hampain josta on tehty tv-sarja Lipstick jungle.

  Sitten löytyy mm. Lisa Jewellin hyvät bileet ja Oikeanlaista kemiaa. Joanne Harrisin pieni suklaapuoti ja Torey Haydenin muutama kirja.

  Sophie Kinsellan kirjoista löytyy myöskin tuo Himoshoppaajan salaiset unelmat. Mä yritän välillä kirppareilta etsiä halvalla pokkareita ja joskus niitä löytyykin ihan 1-3e.

  Löytyy vielä muitakin, mutta aika monet kirjoista mulla on takkahuoneessa pahvilaatikkossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää oon kans lukenu monet noista kirjoista! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe