Latest Instagrams
keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Hyvää vappua!

Oikein hyvää vappua kaikille!! Mää kävin jo aamulla tentissä, sen jälkeen tulin pikaisesti pyörähtää kotona syömässä ja käyttämässä koiran ulkona ja nyt oonkin jo töissä (en siis kirjoittele tätä töistä vaan ajastin tän teille :D ) Töiden jälkeen laitan kuitenkin haalarit jalkaan ja aukasen kuoharipullon! Toivottavasti tekin vietätte ihanan vapun. Musta on aika järkyttävää että nyt jo on vappu, ensinnäkin mulla oli hiihtoloma ihan vasta. Siitäkin on jo kohta kaks kuukautta. Mihin tää aika menee?!?!


Aamuselfie ;D Onneksi ei näin opiskelijana tarvit stressata siitä mitä vappuna laittaa päälle :D Hiuksista mulla onkin kriisi sitten senkin edestä. Mulla on järkyttävä juurikasvu, joten en voi laittaa tukkaa miten haluan.. Lisäksi kiharat menee aina huonoksi jne. jne. jne. Ja mulla ei töiden jälkeen oo aikaa laittaa tukkaa kun kaverit todennäköisesti on jo meillä kun tuun töistä.


Mun haalarit on niin puhtaat ja kiiltävät kun en pahemmin niitä oo käyttäny :D Tää on oikeesti varmaan eka kerta tälle vuodelle.. Mut vappuna ne täytyy olla ehottomasti päällä! 

Palaillaan sitten huomena, sitten on jo toukokuu!!! Toukokuu tarkottaa sitä että reissuun on vaan kuukausi!

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe