Latest Instagrams
keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Hullut Päivät

Taas ne alkoivat.. Päivät jolloin ihmiset tuhlaavat kuukauden palkkansa, juoksevat ja tönivät toisiaan vain saadakseen "todella hyvässä" tarjouksessa olevia shampoita. Kukaan ei tietenkään myönnä olevansa tuo hullu, mutta silti siellä ovien takana jo ennen kahdeksaa on hurjat jonot. Mää voin myöntää että mää lähen helposti mukaan tälläseen, varsinkin kun tarjouksista on kyse. Tarkemmin postauksiani lukevat varmasti tietävät että oon varsinainen tarjoushaukka. Mää käytin koulussa yhden luennon siihen kun selasin Hullujen Päivien kuvastoa, mutta en löytänyt sieltä kuin pyyhkeitä ja Vansin tennarit Tepolle (ja ehkä ne mintun väriset mulle..) Toki siellä oli kaikkea muutakin kivaa, mutta ei sen tappelemisen arvoista, monet tuotteet saa netistä tilaamalla vähintään samaan hintaan ellei halvemmallakin. Kaikista huvittavinta musta on tuo kampaamotuotteiden hamstraus kun ne melkein kaikki on jopa Prismassa samanhintaisia, puhumattakaan netistä. Siellä on mm. Redkenin shampoo + hoitsikka setti 40e kun Lookfantasticista tai Feeluniquesta tilaamalla sen saa 20e NORMIHINTAAN. Huipputarjous siis.

Mutta niinkuin huomaatte, nää päivät saa mussa aikaan sekä ihan järketöntä vitutusta mutta myös vähän sitä "aaaah tarjouksia" -fiilistä :D Niin, kävinhän mää siellä jo tänään. 


Ja tässä mun ostokset! Todella hurjat ostokset. Toi rasva ja suihkusaippua tuoksui niin hyvälle että oli pakko ostaa ne. Syksylläkin taisin ostaa vain I love -rasvan ja saippuan :D Eiku niin ostinhan mää ne uudet Niken tennarit.. Jotka on muuten ollut paras ostos mitä urheilukamppeisiin tulee! Aaverahka on niin hyvää, vaikka onkin tosi makeeta. Joka tapauksessa Hullujen Päivien ostoksieni summa taitaa olla jotain kymmentä euroa. Viereisellä kassalla eräs mummeli osti pelkästään kosmetiikkaostostolta yli 150 eurolla. Tää on vaan jotenkin tosi huvittavaa, mulla alkoi just eilen kuluttajakäyttäytymisen kurssi ja täähän on just parhainta kuluttajakäyttäytymistä! Mun täytyy tehdä tolle kurssille harjoitustyö ja tuolta sai hyvää matskua siihen. Oikeesti oon siis tosi ylpee että en ostanut muuta, sen takia piti oikein esitellä tää mun saalis ;D

Toista kertaa en kyllä Hulluille Päiville jaksaisi lähteä mutta en tiedä uskallanko kokeilla tilata niitä tennareita netistä. Jos en saakaan niitä sieltä niin todennäköisesti se on jo liian myöhäistä saada niitä myymälästäkään. Ehkä oon siis se hullu joka jonottaa ovien takana jo kuuden jälkeen... Mahtavia Hulluja Päiviä, ostakaa tilinne tyhjäksi!

3 kommenttia:

  1. Oooh aaverahkaa <3

    VastaaPoista
  2. Itse oon vaan netistä Hullareiden tarjouksia kattonut ja blogiinkin tein pari suosikkikollaasia eiliseltä ja tältä päivältä. Joka päivähän siellä on ihan kivoja juttuja ja ainakin lauantaina on jotain mitä ehkä mielisin tilata jos ehtii :).

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe