Latest Instagrams
lauantai 8. maaliskuuta 2014

Vaaleansininen laukku

Moi! Mää oon ollut niin lomatunnelmissa että en oo edes muistanut päivittää blogia. Eipä sillä että hirveästi postattavaa olisi ollut, oon lähinnä vaan pelannut, lukenut ja nukkunut :D Ottanut siis tosi rennosti! Oon mää kuitenkin leffassa ja laskettelemassa käynyt, saipahan hyvän syyn vaihtaa yökkäri pois ;) Eilen käytiin Tepon kanssa keskustassa ja pyörähettiin H&M:llä, josta mää sit löysin sen ihanan laukun josta viime postauksessa jo haaveilin...

DSC_0031

Tää myytiin loppuun jo Hennesin nettisivuilla ennenkuin ehdin tilata, mutta onneksi kaupasta vielä löytyi! Kyllä sinne nettiin varmaan näitä vielä lisää tulee. Mää tykkään tästä väristä tosi paljon, sopii kivasti farkkujen kanssa yhteen! Ja kuten päiväpeiton väristä huomaa, menee myös hyvin yhteen beigen kanssa. Tää malli on myös erityisesti mun mieleen, mullahan on siis tää sama laukku vihreänä ja käytän sitä aika usein. Tää on vaan niin hyvänmallinen koululaukuksi, voittaa jopa Neverfullit kun tää on jotenkin niin jämäkkä ja ryhdikäs. Tätä on myös helpompi kantaa ton pitkän hihnan ansiosta ja näyttää hyvältä vaikka melkein tyhjänä. Tässä kuvassa laukku on siis tyhjänä. 

DSC_0034  

Materiaali ei siis tietenkään mitään nahkaa ole, mutta tän muodon ansiosta se ei käytössä haittaa. Nää ei painu kasaan silleen kuten tekonahkalla on tapana tehdä. Ton vihreen oon ostanu syksyllä ja siinä repsottaa noi kahvat vaan miten sattuu. Mutta hyvin on kuitenkin kestäny vaikka montakin painavaa kirjaa pitäny koulusta raahata. Tätä myydään H&M:llä tällä hetkellä myös beigenä, sekin on tosi kiva väri arkilaukkun. Mää haluan kuitenkin yleensä panostaa laatuun laukuissa, mutta näitä värikkäisiin yksilöihin ei kehtaa hirveäsi panostaa kun voi olla että sitä ei enään kohta huvita käyttää. (Nim. yksi Mulberryn violetti Alexa seisoskelee laukkuhyllyllä. No oon mää sitä oikeesti käyttänytkin, mutta en ihan niin paljoa kuin muita laukkuja. ) 


Sellanen ostos, mitäs tykkäätte? 

2 kommenttia:

  1. Tosi kivan näköinen laukku! :)

    VastaaPoista
  2. Kivan värinen laukku. Michael Korsilla oli ainakin yhteen aikaan Hamilton totea samalla värillä :).

    Mä itse tykkään laukuissa lähinnä mustasta, punaisesta ja toisinaan joistain tummista pastellin sävyistä. Toki monet muutkin menee välillä. Esimerkiksi en juurikaan tykkää ruskeasta väristä, mutta varsinkin nahkalaukuissa ruskea voi olla monesti tosi kiva.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe