Latest Instagrams
torstai 27. maaliskuuta 2014

Trenssi

Mää oon ollut tässä kuussa hirveän laiska postaamaan, ideoita kyllä olis ja asujakin olisi ollut kuvattavana, mutta jostain syystä ei oo vaan jaksanut. Muuten mulla kyllä energiaa riittää, toi ihana auringonvalo selvästi on piristänyt paljon ja jaksaa tehä kouluhommiakin ihan erilaisella motivaatiolla. Päivät menee jotenkin niin hirveän nopeesti; on koulua, paljon treenejä, uimassa käyntiä, Lunan kanssa touhuamista, töitä ja melkein kaikki illat luuhataan porukoiden nurkissa kun Tepon on pakko nähdä kaikki Kärppien pelit ;)

Oon kuitenkin löytänyt uuden trenssin kesäksi! Möin aiemmin mun kaks huonosti istuvaa beigeä trenssiä pois ja halusin löytää uuden tilalle. Onhan trenssi kuitenkin niin käytännöllinen ja aina tyylikäs. Löysin kivan ja klassisen mallisen trenssin, mistäs muualtakaan kuin, H&M:ltä. Se Bulberryn trenssi saa siis odotella vielä hetken, mutta ehkä joku kaunis päivä.. 


Ja tältäpä se näyttää! Henkarilla ei tietenkään näytä hyvältä, joten nappasin kuvia parvekkeella päivän asun kanssa. Vielä ei kuitenkaan oo tarpeeksi lämmin trenssille, ellei sitten alle laita villapaitaa..

DSC_0081 

Mää tykkään pitää trenssiä pelkästään tolla vyöllä kiinni, silloin se ei tietenkään istu ihan yhtä hyvin mutta näyttää kivalta ja rennolta. Tässäpä muuten myös tän päivän asu, takin tilalla oli vaan villakangastakki.Tollaset rennommat nilkkurit, tai maiharit mitkä onkaan, sopii mun mielestä myös hyvin tollaseen klassisempaan trenssiin. Tykkään myös käyttää trenssiä ihan tennareiden kanssa, ei tuu niin ylipukeutunut olo johonkin luennolle kun on yhdistäny rennompaa ja vähän asiallisempaa.  

Yritin ottaa myös itse asusta kuvaa, mutta mulla loppu kamerasta akku just sillä hetkellä kun lopetin ton trenssin kuvaamisen. Sain yhden ainoan kuvan muusta asusta ja se tietenkin oli vähän kökkö. 

DSC_0092

Mutta ehkä se on parempi kuin ei mitään. Löysin ton mun kauluspaidan vaatehuoneesta tänään ja täytyi heti laittaa se päälle. Ton paidan parhaat kaverit on tietenkin ruskea laukku ja ruskeat kengät. 

Tällä hetkellä mää löhöän sohvanurkassa kokistölkin kanssa, mää oon tänään käynyt salilla, spinningissä ja vielä vesijuoksemassa. Liikuntaa on siis ihan tarpeeksi tälle päivälle, nyt en aio liikkua sohvalta mihinkään.  Paitsi ehkä nousen hakemaan uusimman Cosmon pöydältä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe