Latest Instagrams
torstai 20. maaliskuuta 2014

Kolme asua

Huomasin just että mun puhelimesta löytyy kolme asukuvaa, mun on vissiin ollu tarkotus laittaa ne Instagramiin kun oon ne puhelimella ottanut. Mää en kuitenkaan oo saanu aikaseksi kuvata asuja ihan kunnolla, joten laitetaan sitten ne esille! Huomenna mun täytyy kuvata mun uus takki jonka sain tänään, se on tosi ihana! 


Tää asu on lomalta kun käytiin leffassa, silloin oli vielä niin ihanan lämmintä että pystyi käyttämään parkatakkia ja kumppareita. Nyt kuitenkin on sen verran kylmää että täytyi kaivaa toppatakki uudestaan :( Tykkään tästä takista tosi paljon, tää on niin ihanan rento. Ostin tän vissiin jo tammikuussa Ellokselta kun siellä on aina välillä niitä kivoja .40% tarjouksia. Tälle jäi hintaa ehkä joku 30e? 


Tämä asu on puolestaan tältä viikolta kun paistoi ihanasti aurinko ja kaivoin mun coolit Raybanit esiin talven jälkeen. Voin jo kuvitella noi lasit bikinien kanssa rannalla, tietenkin siellä Thaimaan tai Balin rannoilla ;)


Sinisellä linjalla jatkettiin myös eilen, tuo samainen laukku oli myös eilen mukana mutta unohtui kuvasta.


Ja uuden ruokavalion myötä oon alkanut syömää enemmän salaatteja tai lihaa + kasviksia. Tää kanasalaatti on yks mun lemppareista, varsinkin noi ananakset ja persikat on niin hyviä.. Muutenkin mulla on lähtenyt treenit ja uus ruokavalio tosi hyvin käyntiin, tuntuu että energiaa on tosi paljon ja joutuu oikein hillitsemään itseäni että kyllä se keho oikeasti tarvii pari lepo päivää viikossa. Mutta huomenna mulla on se päivä jota oon jo ainakin viikon odottanut.. KARKKIPÄIVÄ. Kuinka mahtavaa. 

Kivaa viikonloppua ja muistakaa pitää karkkipäivä! ;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe