Latest Instagrams
perjantai 7. helmikuuta 2014

It's all about TIGI

Mun kosmetiikkavarasto on viime aikoina päivittynyt hieman. Oon käyttänyt paljon Redkenin shampoita ja hoitoaineita ja muut suihkeet sun muut on olleet mitä merkkiä sattuu. Nyt päätin kuitenkin tehdä tilauksen TIGI:n tuotteista, varsinkin sitä Masterpieceä niin moni kehuu enkä sitä oo koskaan testannut. Kyllä, luit oikein. En oo testannut koskaan yhtä varmasti TIGIN suosituinta tuotetta :D

DSC_0021 

Noi suihkeet tilasin jo joskus viime kuussa Feeluniquesta ja shampoon, hoitsikan ja hiuksiin jätettävän hoitoaineen tilasin viime viikolla Nordicfeelistä. Suosittelen kyllä Nordicfeeliä, tosi nopea toimitus ja halvat hinnat! Sieltä saa myös Victoria's secretin suihkeita ja rasvoja. Tilasin sieltä pari äitille synttärilahjaksi :) Kaikkia oon jo ehtinyt testaamaan ja kaikki on tosi hyviä! Masterpiece ei kyllä mun mielestä oo kaiken sen hypen arvoinen, kyllähän se tuoksuu ihan hyvältä mutta pito mun mielestä oo ainakaan mulle riittävä. Mulla lakan täytyy kestää koko päivän ja pitää hiukset kurissa, varsinkin jos pidän hiuksia kiinni niin tykkään että lakka pitää hiukset paikoillaan. En nyt kuitenkaan tarkoita sellasta kypäräkampausta, mutta tuntuu että tossa ei pito oikein riitä. Tai sitten suihkin vaan liian vähän.. 

CSC_0020

Toinen suihke minkä tilasin on Spoil me, joka on tarkoitettu sähköisille hiuksille poistamaan sähköisyyttä ja tasoittamaan hiuksia. Tää toimii tosi hyvin ja niinkuin kaikissa TIGI:n tuotteissa, tuoksu on tosi hyvä! 

DSC_0018

Ego Boostia levitin vasta äsken hiuksiin ja latvat tuntuu heti paremmalta! Tää tais maksaa vaan 10e ja on kyllä sen arvonen! Shampoo ja hoitsikka tuoksuu kans tosi hyvältä ja oikeesti tuo volyymia tukkaan. Oon testannut aika monta tuotetta jotka lupaa volyymia mutta ei sitä oikeesti tuo. Tukan pesun jälkeen vaan kuivasin sen ja tuuheat hiukset olivat valmiit! 


Taidan siis jatkossa pitäytyä TIGI:n tuotteissa, sen verran hyviä ainakin nämä on! Hakusessa ois vielä lämpösuoja, sen jälkeen on hiusmömmöt taas päivitetty. Tarvin uuden hyvän lämpösuojan koska oon vihdoin oppinut miten mulla pysyy kiharat, kiitos siitä kuuluu työkaverilleni mutta palataan siihen myöhemmin! Hyvää viikonloppua! 

1 kommentti:

  1. Käytin tigin tuotteita nuorempana.Lopuksi luovuin niistä niitten suurien parfyymi pitoisuuksien takia.
    Pullot ovat kyllä tosi kauniita ja houkuttelevia.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe