Latest Instagrams
maanantai 24. helmikuuta 2014

Hunter

Tän kevään (kyllä nyt on jo kevät.. ;D ) ehdottomasti eniten käytetyt kengät on mun Hunterin kumpparit. Ne on jalassa koiran kanssa ulkona, kaupassa käydessä ja jopa koulussa. Ne on vaan niin käytännölliset. Juoksen vesilätäköiden läpi kuin pikkulapset, koska kengistä ei vaan mee läpi! Tänään tein virheen ja käytin tennareita, tuloksena märät sukat. 


Nämä on siis ne mun Hunterit! Mallin nimi on Boa short.Huntereita saa halvalla the Outnetista, mistä munkin kumpparit on tilattu. Näiden oikea hinta on 236e mutta mää sain ne tarjouksessa 71e! Nämä kaikki ylläolevat mallit on Outnetistä ja sieltä löytyy myös paljon muita malleja. Toki mallit vaihtelee, niinkuin muukin valikoima Outnetissa. Outnettiin tulee siis tarjoukseen tuotteita net-a-porterista. Jotkut tuotteet on loppuunmyyty samantien, varsinkin jos kyseessä on joku klassinen malli. 

Mulla on nyt menossa kamppailu kahden mallin väliltä: noi beiget pitkävartiset tai valkoset lyhytvartiset. Noi beiget on kyllä aika samanväriset kuin nuo nykyiset.. Suosittelen kyllä kaikkia testaamaan Huntereita, niillä on kaikenlisäksi niin mukava kävellä! Ei lonksu jalassa eikä todellakaan tunnu ns. perinteisiltä kumppareilta.

1 kommentti:

  1. Hunterilla on monia tosi kivoja kumppareita, mulle ei vaan välttämättä passais ne ihan pisimmät. Nekin on kivoja, mutta oon aika lyhyt (160cm) joten ne vois olla hassut.

    Oon ihastunut Hunterin mustiin niittisaappaisiin joissa on aika lyhyt varsi. Saa niitä tosin pitkävartisenakin.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe