Latest Instagrams
keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Vuoden 2013 kohokohdat

Olisin kovasti halunnut tehdä sellaisen vuosi 2013 kertauksen, jossa olisi jokaiselta kuulta jotain mutta mulla ei oo mitään kuvia alkuvuodesta, vaan tuosta elokuusta lähtien mitä täällä blogissa näkyy.

Kuvia on kuitenkin esim. reissuilta joten tässäpä pari viime vuoden kohokohtaa!

Dubain reissu elokuussa
 Varnan reissu heinäkuussaQstock festarit heinäkuussaMökkireissu juhannuksenaLevin reissu maaliskuussaJa tietenkin suurimpana asiana oman koiranpennun saaminen lokakuussa


Monia muitakin kivoja juttuja mm. mun synttärit tammikuussa, Tepon synttärit elokuussa, kavereiden kanssa pidetyt pikkujoulut, ihana ja rentouttava joulu jne. jne! 

Vuoteeni on siis mahtunut aika paljon reissuja, ystävien kanssa juhlimista, paljon kouluhommia ja töitä sekä nyt loppuvuodesta on saanut kuunnella ihanaa tassujen ropinaa :) Mää vertaan vuotta 2013 aika paljon vuoteen 2012, siihen verrattuna vuoteni tuntuu ehkä vähän tylsemmältä. Vuonna 2012 oli nimittäin viimeinen vuoteni lukiossa; oli abiristeilyä, penkkarit, yo juhlat, New Yorkin ja Thaimaan reissu, hirveää lukemista pääsykokeisiin (STRESSI), muutin omaan kämppään poikaystäväni kanssa ja pääsin yliopistoon. Noi oli sellasia once in a lifetime -juttuja, joten ei niitä oletettavasti tänä vuonna olisikaan voinut tapahtua. Kuitenkin kiva vuosi takana ja uusia paikkoja tuli taas nähtyä!

Keksiin tässä kuvia selatessa että voisin miettiä mun viime vuoden ostoksia ja tehdä vuoden parhaimmat ostokset postauksen! Löysin nimittäin viime vuonna pari tosi kivaa juttua jotka on varmasti mun vaatekaapin kulmakiviä.


Ensimmäinen päivä uutta vuotta, 365 päivää aikaa tehdä tästä vuodesta hyvä. Oikeen hyvää uutta vuotta kaikille!!

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe