Latest Instagrams
maanantai 27. tammikuuta 2014

New favourite parfum

Mihin tää aika oikein menee? Tänään tulin päivällä miettineeksi blogia ja ajattelin että ihan vastahan mää postasin. Niin, viime viikon keskiviikkona! Mun viikonloppu meni töissä ja eilen käytiin ekaa kertaa pentukoulussa Lunan kanssa. Lunaa kiinnosti tosi paljon vaan muut koirat ;D Mää arvasinkin että se on ongelma ja sen takia siellä ollaankin. Siis että Luna oppis tekemään myös mun kanssa jotain silloin kun muita koiria on lähettyvillä.

Mää hoksasin että en oo esitellyt teille mun uusinta lemppari hajuvettä jonka sain itseasiassa jo jouluna.. 


Marc Jacobsin Honey! Tää on aika makea, tässä on hunajaa, ilmeisesti päärynää ja appelsiininkukkaa. Mää tykkään tosi paljon Escadan kesätuoksuista ja nekihän on tosi makeita. Tää on siis kiva lisäys niiden joukkoon!


Ja tässä kaks muuta lemppari tuoksua! Ihastuin ensin tuohon Daisyyn ja sitä kautta löysin ton Honeyn, täytys varmaan taas käydä Marc Jacobsin hajuvesiosastolla jos siellä ois uutuuksia ;) 

Kävin Stockalla tuhlaamassa yhen lahjakortin jonka sain synttärilahjaksi ja samalla löysin hajuvesiosastolta jotain kivaa..


Escadan kesäuutuus! Nimeltään Born in paradise. Tää tuoksui niin hyvältä! Mulla on kaikki nää kesätuoksut monen vuoden takaa joten tää on hankittava kans. Yleensä ostan tälläsen aina kesälomareissulla, joten täytyy kattoo jos jaksan oottaa sinne asti. 

Tykkäättekö te Escadan kesätuoksuista? 

6 kommenttia:

 1. Mä niin haluaisin ton Escadan tuoksun!!

  VastaaPoista
 2. Apua mä en oo tienny tosta Escadan uutuudesta! "juoksee Stockalle"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Määkin ihan sattumalta törmäsin tohon Stockkalla! :)

   Poista
 3. Itse en kauheesti käytä parfyymejä ,kun rupee pää särkemään.
  Escadan kesä tuoksut on jotenkin kestänyt ,kun ne ei ole niin vahvoja.
  Dieselin tuoksut on myös ihania :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kans yks Dieselin, se loverdose :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe