Latest Instagrams
torstai 16. tammikuuta 2014

Lentoliput taskussa!

Jihuu eilen koitti se ihana hetki kun me ostettiin lentoliput. Nyt on siis on lentoliput turvallisesti "taskussa" eikä tarvitse lentoja kyttäillä.  Meillä vaihtui hieman lomasuunnitelma koska lentojen kanssa on aina yhtä sähläystä. Tässäpä hieman mun lentojen kyttäilystä:  Meillä oli koko ajan tarkoitus ostaa lennot nyt tammikuun alussa kun saatiin joululta vähän isompi palkka. Jouluna sitten tsekkasin sen lennon hinnan ja olihan se tietenkin noussut. Päätettiin siis lentä Bangkokin kautta, johon Finskillä on tarjouksena lento 599e. Finskille tuli kesän tarjoukset mutta matkustusaika heinäkuun loppuun. Niinpä tietenkin. Me lähetään reissuun elokuun alussa. Mulla meinas jo toivo mennä että en ikinä löydä hyviä lentoja ja meinasinkin jo ottaa lennot johonkin Eurooppaan. Pari päivää sitten sain neronleimauksen että Norwegianhan lentää nykyään Bangkokiin! Sieltä sitten nappasinkin lennot 500 eurolla :) Happy happy!


Bangkokissa ollaan viikonlopun ajan ja maanantaiaamuna lähdetään kohti Balia. Balilla ollaan kaks viikkoa ja sieltä sitten taas Bangkokin kautta takaisin kotiin. Joudutaan jäämään paluumatkalla vielä yöksi Bangkokiin koska lento Helsinkiin lähtee niin aikaisin aamulla. Mää oon käynyt Bangkokissa aiemminkin joten lähden nyt sitten Tepolle oppaaksi ;) Viimeksi taidettiin olla siellä kans joku kolme päivää, joten eihän siinä ajassa ehi koko kaupunkia kiertämään joten on siellä mullekkin vielä paljon nähtävää! Ja tietenkin shoppailtavaa..

Hotelli varattiin samaan syssyyn niin ei tartte sitten siitäkään enää huolehtia. Hotellin kanssa oli ihan kauhee valinnan vaikeus, siellä oli paljon sellasia ihan ok hotelleja ja pari sellasta tosi hyvää. Tosi hyvien hotellien hinta oliki sitten ihan pilvissä, mutta onneksi löydettiin tarjouksesta sellanen ku Kuta Beach Heritage. Uima-altaalta on kivat näkymät ja ranta tosiaan noin lähellä! Mää tykkään panostaa hotelliin, lomaan tulee vähän sellasta luksusta kun saa nukkua kivassa huoneessa eikä tarvi pelätä mitään ötököitä :D Paremmissa hotelleissa myös uima-altaat on yleensä aivan upeita ja niissähän tuleekin hengattua aika paljon. 

Nyt on niin hyvä fiilis! Nyt vaan retkiä suunnittelemaan. 

2 kommenttia:

  1. Näyttääpä ihanalta toi hotelli <3

    VastaaPoista
  2. Oi vitsit mikä matka tulossa! :) Voi kun pääsis itekkin tätä kylmyyttä ja pimeyttä karkuun. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe