Latest Instagrams
keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Kuvia puhelimesta

Huomasin että mulle oli kertynyt puhelimeen paljon sekalaisia kuvia joten teinpäs niistä pari kollaasia!
1. Tein mun synttäreille ekaa kertaa Rocky Roadin kakunmuodossa ja se oli todella makeaa.. Edes minä en pystynyt sitä paljoa syömään. Laitoin suklaan sekaan vaahtokarkkeja, noitapillejä ja sellasia ässämixin tyylisiä karkkeja. / 2. Ahkeraa opiskelua.. / 3. Koulutyö :D Meidän piti visualisoida kokous.. / 4. Poseeraus vauvan kanssa. 


1. Alle 200 päivää!! / 2. Uusi Cosmo taas ilmestyi ja vaihdoin tenttikirjat siihen! / 3. No se Escadan uusin hajuvesibongaus.. / 4. Minun iiiiihana kello


1. Ostin Stockkalta sävyttävän hoitoaineen, en oo koskaan aiemmin tällästä testannut! Valitsin väriksi toffeen ja ekan käyttökerran jälkeen tosi kivanvärinen! / 2. Lunalla oli nuha aka nenäpunkki :(  / 3. Lisää ahkeraa opiskelua.. / 4. Sain vihdoin mun pankkikortin! 


1. Rentoilua Lunan kanssa ;D / 2. Mun uusin ripsiseerumi, merkiltään Select Lash. Käytän tätä aamuin illoin ja alaripsissä on jo näkyvissä eroa! Yläripsiin en oo ehtinyt vielä käyttää niin paljon, aluksi mulla oli niissä ripsien pidennykset niin en niiden kanssa käyttänyt. / 3. Ripsien pidennykset on siis paria hapsua lukuun ottamatta kasvanut pois ja tilalle oon välillä laittanut Eyluren ripsitupsuja. Nää korvaa ihan hyvin pidennykset ainakin näin alkuun ennenkuin omat ripset ehtii kasvaa ton seerumin vaikutuksesta.

3 kommenttia:

 1. Eikö nyt kannattaisi korjata tuo korkea ikäsi tuonne pariin kohtaan, kun et enää ole parikymppinen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, oonhan oikeasti 18! ;)

   Poista
 2. Ihana koiruli :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe