Latest Instagrams
keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Flunssaisen päivän pelastukset

Tänään aamulla olo oli niin flunssainen että jäin suosiolla sohvalle kattomaan Gossip Girliä. Aamupäivästä mun oli kuitenkin pakko käydä kirjastossa koska mun kirjat oli jo myöhässä, olipahan ainakin hyvä syy laittaa mun uus lempparipaita päälle! Esittelin tästä samaisesta paidasta sen harmaan ja joku aika sitten mun oli pakko ostaa se myös valkosena. Ei vaan oo mukavampaa vaatetta ku tää :D


Tää on siis collegematskua, sen takia jo ihan älyttömän mukava mutta malli on paljon rennompi kuin normaaleissa collegepaidoissa. Mun päivä on siis ollut vähän rennompi ja kivempi ku oon fiilistelly tätä paitaa ;D Tää löytys vielä mustana mutta se ei oo ihan niin kiva. En tiiä miks. 


Oon lukenut kaikki Himoshoppaajat ainakin kerran, mutta mun oli pakko lainata tää minishoppaaja koska tää, ainakin muistaakseni, on niin hyvä. Sain joululahjaksi kolme kirjaa jotka mun pitäs myös alottaa jossain vaiheessa, mutta tää täytyy lukee ensin! Sain muuten kerrankin jotain muita kirjoja kuin hömppäkirjoja. Puhuin yks päivä Tepolle että haluaisin joskus lukea jotain muutakin ja se suositteli mulle Eikä yksikään pelastunut - kirjaa, vanhalta nimeltään vissiinkin 10 pientä neekeripoikaa. Mää ootan jo että pääsisin lukee tota, tekee ihan hyvää lukee muutakin kuin Himoshoppaajia ;D

Sellasta siis tänne, nyt jatkan kirjan lukemista ja ootan että Teppo tekee lihapullat valmiiksi :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe