Latest Instagrams
maanantai 20. tammikuuta 2014

B-day

Lauantaina juhlittiin tosiaan mun synttäreitä ja juhlat oli niin mukavat että en muistanut ottaa yhtäkään kuvaa. Loppuilta puolestaan ei ollutkaan niin mukava, laukkuni varastettiin jossa meni pankkikortti, henkkarit ja puhelin. Eilisen vietin siis surupäivää ja surin puhelinta :D Sitä ei yksinkertaisesti selviä ilman puhelinta, eilen olin menossa nukkumaan ja huomasin että eihän mulla siis oo herätyskellookaan.. Onneksi iPadissa oli ja pystyin heräämään kouluun. Oon myös joutunut iPadilla Facebookin välityksellä olemaan yhteyksisä kaikkiin. 

Tänään kuitenkin Teppo sai iloisen puhelun että joku oli palauttanut mun laukun löytötavaratoimistoon! Sain siis puhelimeni takaisin, joka kylläkin oli löytynyt ihan eri paikasta kuin missä itse olin baarissa.. Loppu hyvin kaikki hyvin, henkkaritkin on nyt turvallisesti tallessa. Nyt siis parasta aikaa asentelen puhelemeen Find my iPhone -sovelluksia ja laitan pääsykoodeja. Sitä ei oikeesti tajua kuin tärkeitä ne on ennen kuin puhelin häviää. Kun puhelin häviää niin samalla on pääsy sähköposteihin, Facebookiin ja kaikkiin muihin henkilökohtaisiin juttuihin. Kannattaa siis oikeesti suojata puhelin! Eniten mua harmitti kaikki kuvat, joita mun puhelimessa on varmaan kolmen vuoden takaa, mutta onneksi muistin että mulla on Itunesissa varmuuskopio. 


Find my iPhone -sovelluksen kautta pystyy siis jäljittämään missä puhelin on, lähettämään ilmoituksia puhelimeen ja nollaamaan puhelimen tiedot. Eilen olisin kyllä nollannut puhelimeni jos tämä sovellus olisi ollut..


Mutta siis nyt on puhelin turvallisesti kotona ja voin lopettaa mun suruajan ;D Palailen tänään tai huomenna mun synttärilahjojen kanssa, sain pari tosi kivaa juttua mm. maailman tyylikkäimmät kumpparit ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe